Industria mobilei, cum creșteți vizibilitatea acestei zone de activitate

Industria mobilei, cum creșteți vizibilitatea acestei zone de activitate. Moda, tendințele și metodele de a găsi inspirații sunt în continuă schimbare.

Industria mobilei merge înainte

Se poate observa o dezvoltare a acestui sector de activitate. Oamenii folosesc internetul pentru a căuta produse și magazine specifice. Sau pentru a compara prețurile și a efectua cumpărături în mediul online.

Toate acestea încurajează proprietarii magazinelor de mobilă să profite de servicii SEO. Citiți articolul de azi pentru a afla care sunt caracteristicile industriei și la ce să acordați o atenție specială.

Care sunt primele lucruri care vă vin în minte atunci când vă gândiți la industria mobilei? Probabil obiecte precum mesele, scaunele sau birourile care sunt folosite în mod regulat.

Cu toate acestea, industria mobiliei despre care vorbim astăzi este o piață diversă, plină de produse. Avem de a face cu o concurență numeroasă. Activitățile de optimizare SEO și lupta pentru cele mai înalte poziții în rezultatele căutării.

Acestea sunt unele dintre cele mai eficiente metode de a depăși rivalii de pe piață.

Cum să vă planificați strategia SEO și la ce să acordați o atenție deosebită în timp ce o concepeți? Citiți acest articol de pe blog pentru a afla răspunsuri la întrebările dvs.

De asemenea, aflați despre caracteristicile acestui sector de piață și potențialul acestuia. Vă vom prezenta secretele succesului SEO pentru industria mobilei. Nu în ultimul rând, veți vedea și diverse alte căi.

De exemplu, SEO local, internațional și long tail, pe care le puteți urma.

Optimizare SEO pentru industria mobilei: cum vă descurcați?

SEO local în industrie

Magazinele de mobilă care oferă produse pentru piețele locale trebuie să acorde o atenție deosebită SEO. Mai ales a celei care ia în considerare locația lor.

Mai mult, merită să cunoașteți preferințele potențialilor clienți. Știind ceea ce caută, vă va ajuta să adaptați oferta și metodele de comunicare la așteptările lor.

Dacă oamenii devin mai dornici să cumpere mobilă online este un semnal clar. Trebuie să investiți în realizarea unei optimizări SEO eficiente. Care este cel mai bun atu al SEO local? Chiar și o mică afacere are șansa de a concura cu cei mai importanți magnați de pe piață:

  • link building local. Crearea de conținut valoros cu link-uri ce duc la website-ul dvs. Este unul dintre primii pași pe care ar trebui să-i faceți. Cataloagele locale, serviciile publicitare și PNA (nume, adresă, telefon). Toate acestea vă vor permite să localizați cu ușurință compania dvs. în lumea reală și virtuală;
  • listarea în Google My Business. Dacă aveți, un cont vă va afecta pozitiv vizibilitatea în online. Aveți posibilitatea de a include adresa companiei pe Google Maps. Va facilita căutarea geografică a utilizatorilor. Dacă publicați conținut, fotografii și informații în mod regulat, vă ajută în optimizare SEO;
  • optimizarea website-ului pentru SEO local. Acest pas este întotdeauna recomandat de specialiști. Este esențial să respectați activitățile concurenței dvs. locale. Introducerea modificărilor în mod regulat vă poate ajuta să treceți în fața rivalilor de pe piață. Doriți să vă asigurați că sunteți mai buni decât concurența? Alegeți cuvinte cheie locale adecvate, cum ar fi numele produselor cu numele orașului sau zonei.

SEO long tail în industria mobilei

Gândiți-vă la SEO long tail dacă doriți să vă eficientizați activitățile de optimizare SEO. Este o soluție perfectă pentru toate magazinele online. Puteți efectua publicitate pentru produse specifice într-un mod ce să eficientizeze conversia acestora.

SEO long tail înseamnă optimizare SEO pentru expresii care sunt foarte specifice. De asemenea, sunt și cele care nu au atât de multă concurență.

În industria mobilei, clienții care sunt hotărâți și caută produse date le vor cumpăra cu nerăbdare. De îndată ce vor găsi o companie care oferă mobilierul lor de vis, tranzacția e ca și perfectată. Cei care caută doar inspirație pentru proiectarea casei vor intra pe website fără a efectua o tranzacție.

Pe de altă parte, utilizatorii care caută produse specifice vor lua cu siguranță măsuri. Și puteți obține toate acestea datorită faptului că sunteți precis și oferiți piese de mobilier de nișă. Exemple de fraze long tail includ “fotolii pentru sufragerie” sau “noptiere albe”.

Industria de mobilă în raport cu SEO internațional

Cei care doresc să ajungă internaționali ar trebui să-și amintească niște principii foarte importante. Uneori, chiar și cel mai bun produs poate să nu fie suficient.

Veți avea nevoie de reclame și activități bune care să atragă atenția clienților asupra mobilierului. Vor face ca oferta dvs. să iasă în evidență față de propunerile rivalilor de pe piață.

Efectuarea optimizării SEO pentru a câștiga clienții din străinătate este despre detalii. Prin urmare, merită să le acordați atenție înainte de a începe să implementați o strategie SEO. Iată cele mai importante sfaturi:

  1. domeniul specific țării. A avea un domeniu specific țării poate fi foarte problematic. Grupul țintă locuiește într-o altă țară? Este bine să obțineți un domeniu caracteristic unui anumit loc. O altă posibilitate, care este mult mai rea din punct de vedere SEO, sunt directoarele și subdomeniile. Orice versiune lingvistică a website-ului nu trebuie tradusă automat. Greșelile stilistice pot descuraja clienții. Google percepe website-ul ca fiind mai puțin valoros. Conținutul dvs. trebuie să fie tradus profesional;
  2. o analiză detaliată a pieței țintă. Cunoașterea așteptărilor clienților și pieței în care doriți să intrați vă ajută să planificați activități SEO. Acest lucru este deosebit de important când știți ce companii operează în străinătate;
  3. alegerea motoarelor de căutare adecvate. Internetul nu se referă doar la Google. Deși acest motor de căutare este cel mai popular în multe țări europene, nu înseamnă că e peste tot. Printre alte cunoscute motoare de căutare putem distinge Bing, Yahoo!, Yandex sau DuckDuckGo.

Industria mobilei: cum să realizați conținut?

Industria mobilei nu ar trebui să se concentreze doar pe grafică. Poate părea că fotografiile frumoase ale spațiilor amenajate estetic și elegant pot înlocui conținutul. Comunicarea dvs. ar trebui să fie susținută de texte.

Luați în considerare administrarea unui blog al companiei în legătură cu produsele dvs. Articolele publicate regulat în care se discută tendințe pot crește numărul de fraze pentru care e afișat website-ul.

În afară de reprezentările grafice, website-ul ar trebui să includă descrieri ale produselor. Permiteți recenzii și evaluări din partea clienților pentru a vă îmbunătăți UX-ul și a obține feedback.

Includeți file sau pagini care vor prezenta modele realizate și colecții noi de mobilier.

Industria mobilei pune un accent deosebit pe aspectele vizuale. Prin urmare, ar trebui să vă completați întotdeauna conținutul cu o grafică de calitate. Cu toate acestea, amintiți-vă câteva reguli privind optimizarea imaginii:

  • publicați doar acele fotografii realizate de dvs. sau care sunt destinate utilizării publice;
  • “greutatea” imaginilor dvs. contează cu adevărat! Alegeți imagini de calitate dar, în același timp, nu uitați să vă asigurați că nu sunt prea mari. S-ar putea să încetinească timpul de încărcare al website-ului;
  • dacă există probleme cu încărcarea puteți vedea numele graficii afișate în loc de fotografii. Utilizatorii vor ști despre ce sunt imaginile. Acest lucru se poate face prin setarea etichetelor Alt corespunzătoare în codul HTML. În afară de asta, etichetele Alt informează roboții Google despre ceea ce există pe website. Ajută la realizarea optimizării SEO pentru grafică. Prin urmare, merită să includeți cuvinte cheie în descrierile imaginilor.

Concluzie

Merită să efectuați o optimizare SEO indiferent dacă intenționați să vindeți în țara de origine sau în străinătate. Vă va ajuta să deveniți mai profitabil și să vă îmbunătățiți recunoașterea mărcii în online.

Atât SEO long tail, cât și local ar trebui să fie realizate cu atenție pentru detalii. Cu toate acestea, procesul trebuie să fie precedat de o analiză minuțioasă de piață.

De menționat că ambele strategii pot fi implementate în același timp. Campaniile de publicitate completează perfect optimizarea SEO pentru industria mobilei. Încercați să vă sincronizați cu succes strategiile și campaniile publicitare.

Atragerea de noi clienți va fi doar o problemă de timp.

Lasă un comentariu