Aviator, perechea de ochelari care nu trebuie să vă lipsească vara asta

Aviator, perechea de ochelari care nu trebuie să vă lipsească vara asta. Silueta atemporală a acestor ochelari este din nou în tendințe. Am două perechi de ochelari de soare aviator pe albastru și pe auriu. Ori de câte ori nu am chef să-mi asortez ochelarii cu ținutele, mă folosesc de cele două perechi și sunt propriul meu șef.

Sunt atât de universali ochelarii încât îi pot purta cu orice îmi doresc. Merită să aveți în garderobă o opțiune elegantă care este rezistentă la eșecuri. Dacă v-am făcut curioși pe toți despre acest stil clasic și acum doriți să aflați mai multe despre el, continuați să citiți acest articol de blog.

Ochelarii de soare aviator sunt unisex?

Aviatorii s-ar putea să se fi “născut” în lumea bărbaților, dar nu le oferă un card de gen; lucrează foarte bine la femei. La urma urmei, puțină masculinitate și atitudine “dură” la femei nu strică, nu? Poate că ați văzut-o pe Kendall Jenner etalându-și ochelarii de soare aviator pentru femei și arătând la fel de sexy.

Cu toate acestea, pe baza stilului, unii ochelari aviator par mai atrăgători pentru bărbați decât pentru femei. Rețineți însă dimensiunea ramelor. E posibil ca femeile să dorească să cumpere aviatori cu lățimea îngustă a obiectivului, deoarece fețele lor sunt mai mici decât cele ale bărbaților.

Dacă doriți să știți cum să strângeți ochelarii de soare aviator, am un truc ușor în mânecă. Folosiți doar un uscător de păr pe rame și lăsați-le să se încălzească. Veți vedea că metalul devine “moale” astfel încât să puteți schimba curba sau să o faceți mai strânsă sau mai slăbită.

Acest proces devine de 10 ori mai ușor atunci când cadrul este din titan.

Ochelarii de soare aviator sunt în stil în 2021?

Anul trecut, tendințele ochelarilor de soare s-au schimbat. De la siluetele înguste de lungă durată la forme mai practice, cum ar fi clubmasters, cat-eyes și o siluetă clasică atemporală: aviator.

Ochelarii de soare aviator sunt un simbol al stilului “badass”. În filmele iconice ca Top Gun și Skyfall, actorii preferați au purtat acești bad boys pentru a adăuga un pic de atitudine personajului lor întruchipat pe micile sau marile ecrane.

Când vine vorba despre perechi luxoase de ochelari de soare, se pare că toate etichetele de preț vin cu virgulă. Dar pentru aviatori, a arăta scump nu trebuie să fie scump. Aceștia îți oferă un aspect luxos fără să faci gaură în buget.

Ochelarii de soare aviator au debutat pentru prima dată în anii ’30. Dar nu erau pentru noi, muritorii obișnuiți. Au fost proiectați pentru piloții de luptă curajoși din armata SUA. Vedeți acum de unde își iau îndrăzneala aviatorii?

Acest stil vine sub formă de “lacrimă” care se îngustează spre obraji. De asemenea, lentilele sunt curbate și mai largi pentru a oferi o protecție mai mare și mai bună împotriva razelor UV.

Aviatorii aveau o margine subțire și o bară superioară (pentru a preveni scurgerea transpirației în ochi). Pe măsură ce timpul a trecut și stilurile s-au schimbat, aviatorii au venit în diferite culori ale lentilelor și materiale ale cadrului.

Găsirea culorii și stilului preferat este foarte ușoară și distractivă acum. De la ochelarii de soare negri până la auriul clasic, aveți la dispoziție atât de multe opțiuni. Acești ochelari nu au rămas doar o formă populară pentru ochelari de soare. Modelele de vedere reprezintă noua tendință a modei și oameni celebri precum Bella Hadid și Jennifer Aniston par deja să prefere aceste variante.

Cum să alegi ochelarii de soare cu acest model?

Aviatorii reprezintă un stil clasic care flatează majoritatea formelor feței. Respectând regulile, aceste cadre sunt perfecte pentru persoanele cu fața ovală, pătrată sau în formă de inimă.

Dar nu trebuie să respectăm regulile de fiecare dată, nu-i așa? De la aviatorii pentru bărbați în siluete supradimensionate până la ochelarii de soare aviator pentru femei, cu lentile subțiri, există ceva pentru toată lumea.

Acolo unde persoanele cu fețe alungite pot găsi opțiuni supradimensionate, cei cu profil rotund arată mai bine în variante pătrate pentru a echilibra simetria.

Aș dori, de asemenea, să vă sugerez să țineți cont de nuanța pielii atunci când cumpărați perechea perfectă de ochelari de soare aviator. Tonurile mai calde se amestecă bine cu accente bogate de auriu, în timp ce tonurile reci ale pielii arată spectaculos lângă argintiu.

Cum se pot stiliza ochelarii de soare Aviator?

Deci, aveți acum o pereche de aviatori și vă gândiți că vara 2021 este acum rezolvată. Dar știți cum le veți stiliza sau ce funcționează cel mai bine cu ei? Ei bine, aviatorii sunt un accesoriu destul de adaptabil, care se potrivește cu aproape toate stilurile din dulapul tău.

Dar (avem întotdeauna un dar), există câteva linii directoare care vă vor ajuta să ieșiți cu adevărat în evidență.

1. Păstrează un stil casual

Aviatorii sunt clasici și sportivi. Arată bine cu orice, de la ținute simple, cum ar fi tricouri și blugi, până la cele mai glam modele. Aviatorii au acel aspect puternic, astfel că nu trebuie să-i combinați cu alte elemente puternice din ținuta dvs.

2. Nu exagerați cu accesoriile

Înțeleg că atunci când ieșiți din casă după o perioadă atât de lungă de timp veți dori să mergeți cu stil. Puteți încerca să vă potriviți aviatorii cu o bijuterie sau un ceas. Orice lucru prea strălucitor, și ochelarii de soare vor concura pentru atenție. Nu ne dorim așa ceva…

3. Nu atât de formal

Ochelarii de soare Aviator nu sunt un partener excelent pentru aspectul tău formal. Aceste modele au fost introduse pentru a da un stil mai sportiv sau relaxat și nu au fost niciodată considerate a fi formale.

Dacă ținuta de afaceri nu e prea formală, puteți alege să purtați ochelari de soare negri sau aurii. Îmi place să port ochelari de soare wayfarer ori de câte ori vreau un look de business convențional.

4. Nu purtați ochelarii aviator pe cap

Purtarea ochelarilor de soare pe cap poate face ca ramele să se slăbească, în timp. Când nu aveți nevoie de perechea de ochelari, agățați-vă modelele de guler sau buzunar. Vor arăta al naibii de sexy și nu va trebui să vă luptați pentru a dezlipi părul atunci când se blochează printre pernițe.

5. Poartă-i cu atitudine

Aviatorii sunt pentru sufletele încrezătoare și îndrăznețe. Dacă veți purta silueta puternică, purtați-o cu puțină încredere în sine. Chiar dacă încercați din greu, nu lăsați situația să se reflecte și pe fața voastră. La fel fac și vedetele de film…

6. Alegeți culoarea corectă a lentilelor

Ochelarii de soare negri aviator sunt perfecti pentru o după-amiază însorită dacă vrei să reduci lumina și strălucirea. În același mod, aviatorii nuanțați aurii sunt utili într-o zi înnorată pentru a crește vizibilitatea și a filtra lumina albastră.

Dacă doriți un aspect mai “intimidant”, încercați aviatori cu lentile oglindite. Ochelarii de soare aviator “joacă” în lumea aceasta de o lungă perioadă de timp. Fiind printre cele mai trendy stiluri de ochelari de soare în 2021 merită cu siguranță încercați.

Sunteți în căutarea de servicii SEO și link building? Aveți nevoie de oferte advertoriale SEO și oferte link building? Tot ce trebuie să faceți este de a intra în contact cu noi. Un membru al echipei va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp.