Termeni si Conditii

Inainte de a utiliza acest site, va rugam sa cititi cu atentie enunturile de mai jos, care se aplica acestui site si tuturor materialelor din interiorul lui.

Accesul dvs. si utilizarea acestui site este conditionata de urmatorii termeni si conditii ("Termeni si Conditii"). Valea Mare poate revizui acesti Termeni si Conditii in orice moment prin actualizarea acestei pagini. Sunteti obligat prin orice astfel de revizuiri si, prin urmare, ar trebui sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua cunostinta de "Termenii si Conditiile" pe care trebuie sa le respectati.

Accesul la prezentul site precum si folosirea lui sunt permise numai  in concordanta cu termenii si conditiile de mai jos si cu legea statului roman. Prin accesarea si navigarea pe acest site, va exprimati acceptarea acestor Termeni si Conditii fara limitari sau calificari. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, atunci va rugam sa nu utilizati site-ul.

Acest site (excluzand paginile detinute de terti catre care sunt inserate link-uri in prezentul site) este sub controlul si este operat de: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L. ("Valea Mare").

Acest site este conceput pentru persoanele cu resedinta in Romania. Fiindca site-ul poate fi accesat din diferite alte tari din intreaga lume, iar fiecare din aceste tari are legi care pot fi diferite de cele din Romania, la accesarea site-ului atat noi, cat si dumneavoastra, suntem de acord ca, la toate chestiunile aparute din sau legate de utilizarea si continutul acestui site, sa se aplice legislatia din Romania. Sunteti de asemenea de acord cu, si prin prezenta sa va supuneti la jurisdictia exclusiva a instantelor legale din Romania in ceea ce priveste asemenea chestiuni.

Drepturi de autor

Drepturi de autor: S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L. Toate drepturile rezervate. Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la marcile, numele, titlurile, logo-urile, textele, imaginile, sunetele, desenele si modelele, programele software, precum si orice alte materiale din interiorul acestui site, sunt proprietatea exclusiva a S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L., sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.

Este permisa navigarea pe site-ul Valea Mare, reproducerea unor pasaje prin printare, downloadare pe disc, si instrainarea catre alte persoane, dar, in toate cazurile, doar pentru scopuri non-comerciale, adica numai  in scop informational sau personal. Nicio reproducere a oricarei parti a acestui site nu poate fi vanduta sau distribuita in scopuri comerciale si nici nu poate fi modificata sau folosita in alte lucrari, publicatii sau site-uri, fie ca este vorba de un format electronic sau tiparit, sau postata pe alt site. Valea Mare nu acorda vizitatorilor acestui site niciun fel de licenta sau drept asupra materialelor postate si/sau descarcate de pe site, precum si in ceea ce priveste continutul si structura prezentului site.

Marci inregistrate

Toate marcile inregistrate (nume de brand, logo-uri, forme de recipiente, etc.) care apar in interiorul prezentului site al Valea Mare sunt ori detinute, ori sub licenta S.C. Valea Mare SanoFrut S.R.L. Este strict interzisa utilizarea neautorizata a oricarei marci inregistrate postata pe acest site.

Disponibilitatea produselor

Acest site este creat cu scopul de informare generala si se adreseaza persoanelor cu resedinta in Romania.

Referirile la orice produs sau serviciu prezentate in acest site nu constituie o oferta de a vinde sau de a furniza acel produs/serviciu si nu inseamna ca produsul/serviciul este distribuit si in alte tari decat Romania sau ca numele, descrierea sau specificatiile produsului sau serviciului vor fi, in alte tari, aceleasi cu cele incluse in site. Informatiile referitoare la disponibilitatea sau adecvarea unui anumit produs/serviciu intr-o alta tara decat Romania trebuie solicitate de la reprezentantul local al Valea Mare (filiala, sucursala din acea tara) sau de la distribuitorul/distribuitorii sai locali.

Continutul site-ului:

Informatiile din acest site au fost introduse cu buna-credinta, dar numai cu scopul de informare generala.

Valea Mare nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete sau exacte; aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii. De asemenea, postarile de pe paginile acestui site nu reflecta neaparat punctele de vedere Valea Mare, ele putand fi puncte de vedere ale clientilor/persoanelor care posteaza pe site.

Nici Valea Mare, nici angajatii sai sau membrii familiilor lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere, sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care pot decurge din accesul sau utilizarea prezentului site.

Valea Mare isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand considera ca este cazul, in maniera in care considera ca este cazul si fara o notificare prealabila.

Contact

Din cand in cand, Valea Mare poate cere sa transmiteti pe acest site prin email feedback-ul dvs. referitor la produsele si /sau serviciile Valea Mare. Orice comunicare sau materiale pe care le transmiteti sau postati vor: (a) fi tratate de Valea Mare ca neconfidentiale si nebrevetate; (b) deveni proprietatea Valea Mare si Valea Mare va detine in exclusivitate acum si de acum inainte toate drepturile, titlurile si interesele asupra lor; (c) fi utilizate fara restrictii de catre Valea Mare sau de catre afiliatii si asociatii sai, la discretia sa, fara nicio obligatie, compensare sau alta raspunderea pentru dumneavoastra. Astfel de utilizari pot fi pentru orice scop, inclusiv, dar nu limitat la reproducerea, dezvaluirea, transmiterea, publicarea, difuzarea si postarea totala sau partiala, in orice mediu si in orice mod pe acest site sau altfel. Cu toate acestea, Valea Mare nu se afla sub nicio obligatie de a raspunde la orice astfel de comunicare.

Desi dorim sa primim comentariile dumneavoastra si va incurajam sa ne dati feedback referitor la produsele noastre, va rugam sa intelegeti ca nu putem accepta sugestii pentru noi produse, publicitate, promotii, etc. de la cineva din afara companiei. Acest lucru este necesar pentru a preveni orice neintelegeri cu privire la originea ideilor.

Idei nesolicitate

Valea Mare duce o politica de a nu accepta sau lua in considerare orice idei creative, sugestii, postari sau materiale de la public. Cu toate acestea, daca primim astfel de sugestii, acestea devin imediat proprietatea Valea Mare si Valea Mare va detine in exclusivitate acum si in continuare toate drepturile, titlurile si avantajele acesteia. In plus, Valea Mare va fi libera sa utilizeze orice informatii nesolicitate pentru orice scop, inclusiv, dar nu limitat la, dezvoltarea, producerea si comercializarea produselor. Valea Mare nu va fi raspunzatoare pentru utilizarea sau divulgarea de astfel de sugestii sau pentru orice asemanari  in prezentarea si orice alte utilizari viitoare sau activitati ale Valea Mare.

Site-urile conexe

Site-ul valea-mare.ro va poate oferi, in anumite pagini, link-uri automate la alte site-uri ale Valea Mare sau ale altor companii. Va rugam ca, inainte de a utiliza aceste site-uri, sa cititi cu atentie paginile referitoare la Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate aferente fiecarui site.

De asemenea, site-ul Valea Mare va poate oferi, in anumite pagini, link-uri automate la alte pagini de internet, relevante pentru un anumit aspect al site-ului nostru, dar care nu sunt controlate si operate de Valea Mare. Aceste site-uri conexe sunt proprietatea unor terti si sunt administrate de acestia. Faptul ca pe site-ul nostru exista link-uri la aceste site-uri conexe nu inseamna neaparat ca Valea Mare este asociata cu oricare dintre aceste site-uri sau cu proprietarii lor. Valea Mare ofera doar posibilitatea accesarii site-urilor conexe. Nici Valea Mare, nici agentii sau angajatii lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreun risc de orice natura cu privire la continutul acestor site-uri mentionate mai sus. Nicio informatie din aceste site-uri mentionate mai sus nu a fost verificata sau garantata de Valea Mare, sau de agentii sau angajatii acesteia.