Gustul pur al merelor prin presare directa

La Valea Mare am urmarit sa avem un mod de fabricare cat mai simplu si mai apropiat de metodele traditionale si de aceea procesul nostru de productie include putine etape tehnologice.

Odata ce merele au fost culese la varful lor de coacere, ele sunt sortate si spalate. Merele proaspete sunt inspectate manual si orice fruct care nu respecta standardele noastre stricte este eliminat. Apoi ne grabim sa le presam, deoarece sucul unui mar proaspat cules are o aroma deosebita si pentru noi este important ca tu sa te bucuri din plin de aceasta aroma.

Dupa presarea merelor, pasteurizam usor sucul inainte de a-l ambala in sistem Bag-in-Box, pastrandu-se astfel la fel de proaspat ca in ziua in care a fost presat.

Pasteurizarea este o etapa importanta si are scopul de a distruge microbii, bacteriile sau microorganismele inactive daunatoare, pentru a preveni alterarea ulterioara a sucului si pentru a-ti putea oferi un produs sigur si sanatos. Folosim metode usoare de pasteurizare, fara a deteriora produsul, pentru a pastra astfel intacte valoroasele beneficii nutritionale, gustul si savoarea originala.