Valea Mare, direct din natura

In epoca alimentelor artificiale si de proasta calitate, am observat ca oamenii devin mult mai constienti de ceea ce le place si din ce in ce mai exigenti cu produsele pe care le consuma in ceea ce priveste calitatea, originea, prospetimea, savoarea si in general sustinerea unui stil de viata natural si sanatos. Acestea sunt exact valorile dupa care ne ghidam in tot ceea ce facem la Valea Mare. Ştim ca noi oferim ceea ce tu cauti si ne-am propus sa devenim favoritul tau personal.

Aici, la Valea Mare, impartim bucuria de a trai in mijlocul naturii cu pasiunea de a oferi cele mai bune produse si un gust proaspat, consistent, de neuitat.

Cum reusim? Simplu: beneficiind numai de cele mai bune ingrediente culese direct din natura si folosind cele mai moderne tehnici de ambalare pentru a te putea bucura impreuna cu familia ta de un produs sanatos si savuros, in orice moment al zilei.

Noi credem in lucruri simple si autentice – dealuri, livezi, fructe – si in nimic fals, adaugat. Gusta si cu siguranta ne vei da dreptate!

Ne-am propus sa producem acelasi suc savuros de mere pe care il faceau bunicii nostri in trecut, insa sub cele mai atente si mai stricte conditii sanitare si igienice. Metodele de presare s-au schimbat de-a lungul timpului iar acum, cu ajutorul tehnologiei moderne, putem obtine prin presarea directa a merelor cel mai pur suc, pastrand acelasi gust proaspat, curat si nealterat.

Valea Mare este o marca cu adevarat locala, pornita de la iubitorii de fructe si creata pentru iubitorii de fructe. Rasplata noastra este ca tu sa te poti bucura in fiecare zi de ce are natura mai bun de oferit la cel mai inalt nivel de calitate. Şi noi avem convingerea ca sucul nostru este cel mai savuros pe care l-ai gustat vreodata. Cu siguranta este si cel mai sanatos!

La Valea Mare incurajam angajatii nostri sa lucreze cu pasiune pentru fructe si cu entuziasmul de a veni cu produse noi, direct din natura. Suntem cu totii constienti ca avem o mare responsabilitate de a trata corect mediul si natura, cu atat mai mult cu cat reprezinta sursa integrala a produselor noastre. Obtinerea de rezultate este importanta, dar numai intr-o maniera prietenoasa si respectuoasa pentru  natura. De aceea ne concentram in permanenta pe dezvoltarea unei activitati sustenabile si facem acest lucru cu mare placere.