Ambalaj aseptic: aceeasi prospetime, un timp indelungat

Ambalaj aseptic

Trebuie sa ne asiguram ca acest suc minunat ajunge la tine la fel de proaspat si bun ca in ziua in care a fost presat. De aceea, il pasteurizam usor si il turnam intr-un ambalaj aseptic, Bag-in-Box, pastrandu-i astfel la loc sigur intreaga sa bunatate pentru o perioada lunga de timp, de pana la un an.

Desigur, am putea folosi recipiente de plastic sau sticla pentru sucul Valea Mare, insa scopul nostru este ca tu sa beneficiezi de gustul cel mai bun si savuros, iar pentru acest lucru sucul trebuie sa ramana totalmente sigilat, fara a fi expus la aer si la lumina, pentru a-si putea pastra intacta prospetimea. De aceea, sistemul de ambalare aseptic Bag-in-Box reprezinta cea mai buna si mai sanatoasa alegere.

Caracteristicile unui ambalaj aseptic

Sucurile pe care le gasiti in magazine in recipiente de sticla si de plastic incep sa se degradeze imediat dupa imbuteliere, ceea ce inseamna ca au o viata limitata si trebuie sa fie pastrate permanent la rece si sa li se adauge conservanti.

In schimb, puteti pastra sucul nostru oriunde in bucatarie sau in camara, deoarece cutiile noastre sunt inchise ermetic astfel incat sucul ramane proaspat pana in momentul in care il deschideti. Apoi, il puteti tine pur si simplu in frigider pentru a avea si un gust racoritor.

Odata deschisa cutia, sistemul de curgere Bag-in-Box limiteaza la minim patrunderea aerului si permite ca produsul sa ramana in stare proaspata pana la ultima picatura, chiar saptamani dupa deschidere.

De asemenea, forma simpla, practica si compacta a cutiei Valea Mare si sistemul ei de turnare o fac usor de utilizat pentru oricine. Cu ajutorul robinetului incorporat poti fi sigur ca nu vei pierde nicio picatura din savurosul nostru suc.

Iubiti natura? Consumati produse ce utilizeaza un ambalaj aseptic!

Bag-in-Box reprezinta una dintre cele mai sustenabile si ecologice optiuni de impachetare disponibile astazi. Pentru a face o comparatie, se foloseste doar aproximativ 10% din plasticul utilizat de alternativele sale conventionale, este usor de reciclat si reduce emisiile de combustibili fosili prin diminuarea spatiului necesar in mijloacele de transport.

Contactati-ne pentru a afla mai multe despre acest tip de ambalaj aseptic.